Zomerkoninkjes

Zomer = aardbeien! Laatst vertelde een dame met volkstuin in Amsterdam mij dat sommige aardbeien het hele jaar door te plukken en te eten zijn, zogenaamde ‘doordragers’. Ik wil er nog niet aan, in de winter dan hè. In de zomer des te meer: als koud soepje (dessert), gewoon uit het vuistje met een flinke klodder crème fraîche of erg postmodern: in een salade met pistachenootjes en zachte geitenkaas. Of zoals hiernaast met wafels. Mag die zomer nog heel lang duren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: