Doordeweekse lam

Toegegeven, het is wat over de top om op een doordeweekse dag lam te eten. Maar hee, het weer is heerlijk (dus vakantiegevoel), het leven is mooi en zo vaak eten we geen vlees dus ik besluit dat het mag. Ik haal een biologisch lamsrack, marineer het even in knoflook, balsamico-azijn, olijfolie, peper en zout en verse rozemarijn. Aanbraden op heet vuur en nog even in de oven (circa  15 min op 180 graden). Op zo’n warme dag: lekker met salade van venkel, rode ui en jonge sla. En een yoghurtsausje (inspiratie van www.ztrdg.nl). Et voilà

PS voor alle vrouwen: Zoek, als je tenminste niet aan bootcamp doet, een man die het vlees snijdt (en met een groot hakmes en kotelletjes van elkaar ramt)!

1 Comment

  1. Sylvia schreef:

    Janneke! I’m impressed .. dat belletje van Jamie gaat er zeker komen en alot more!.. Super leuk, en ik ga je blog ook even doorsturen naar wat van mijn hulpeloze vriendinnen die soms ook niet weten wat ze nu weer moeten verzinnen!

    Kan ik je ook linken straks op FB? : )

    Helemaal blij met dit initiatief, love your cooking!!
    X S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: