Ontgroening

Jaaa, ik ben bij The River Café geweest en het was een feestje!! De rust die over ons kwam nadat we een kwartier gerend hadden omdat we te laat waren, de heerlijke witte wijn, het uitzicht op de Thames (en vriend), de lovely lady die ons bediende en de blauwe vloerbedekking (het blijft tenslotte Engeland). En dan nog: de gemarineerde vijgen in mijn garden salad, de krab en perfect gekookte pasta in het tussengerecht, de zalm uit de prachtig grote brandende houtoven, de fluweelzachte panna cotta met grappa en Engelse frambozen…

De zon zakte langzaam in de rivier.

Volgende keer weer een recept! Ik droom nog even verder…

3 Comments

 1. Henny schreef:

  Leuk, Janneke. Ik ga er zeker vaker op kijken. Bedankt en succes

 2. Jessica schreef:

  Ik krijg eters zaterdag dus ik kom ff snuffelen…

 3. Sylvia schreef:

  Zie het helemaal voor me ! Je schrijft té leuk … en wil nu ook weer heeeeeel snel naar London.

  S.x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: