2011: blauw, geel en gezond

Het is een nieuw jaar en jullie willen natuurlijk van me weten waar het heen gaat op kookgebied in 2011. Welnu, ik ben in het bezit van noch een zesde zintuig noch een glazen bol dus ik heb wat rondgesnuffeld. Na het zien van een item op AT5 wist ik een beetje in welke richting we het moeten zoeken. De lokale zender vroeg trendwatcher Adjiedj Bakas naar de ‘ins’ en ‘uit’ van 2011 en hij kwam met de voorspelling dat – houjevast – “biologisch en gezond eten het helemaal gaat worden dit jaar”…!! Geen rocket science als je ’t mij vraagt. Zelfs de marketeers van supermarkten zagen jaren geleden al in dat de massale bio-industrie op steeds minder sympathie van de consument kon rekenen.

Wat Bakas natuurlijk eigenlijk wil zeggen, is dat we het ook echt gaan dóen dit jaar, biologisch en gezond eten. Doen dus! Want doe je het niet voor de varkentjes, je gezondheid of je smaakpapillen dan doe je het wel omdat je trendtechnisch gezien niet helemáál buiten de boot wil vallen dit jaar.

En dan nog even dit. Volgens Bakas zijn verder ‘in’ in 2011: het Suikerfeest, de nieuw burgervader van de hoofdstad Eberhard van der Laan en de kleuren geel en blauw. Geel en blauw… snap je ‘m? IKEA dus. Het moet niet veel gekker worden dit jaar.

1 Comment

  1. Noot schreef:

    Ben meer van Geel-Groen. Den Haag dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: