Op een Italiaans eiland

Dat eiland waar basilicum, salie en rozemarijn zomaar naast onze glampingtent groeiden. Waar tomaten smaken naar tomaten – ik weet het, je verwacht het gewoon niet. Waar een doormiddengesneden varkentje een dag lang lag te roosteren in de oven van ons logeerboerderijtje (de foto bespaar ik je).

Ik zat er een tijdje. Maar ik ben er weer, ik doe weer mee, het was fantastisch, en nou hup hup, weer aan de slag.

2 Comments

  1. Jaaa, Sardinië! Heerlijk!

    En dank, die van jou mag er ook zijn trouwens, prachtige foto’s!

  2. Lies schreef:

    Sardinië? Leuke blog heb je trouwens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: