ik en mijn taart

ik en mijn taartIn oktober komt alles tegelijk. Verjaardagen, snottebellen, herfstvakantie plus vijf geclusterde studiedagen, deadlines ook, omgewaaide bomen. Eén van die verjaardagen was van een bepaald iemand die vijf werd, dus dan weet je het wel, dan gaan alle registers open.

Al die toestanden resulteerden bij mij in twee koortslippen, tegelijkertijd welteverstaan. En ook deed ik weinig inspirerends of vernieuwends deze maand, op kookgebied.

marokkaanse appeltaartNee, voorlopig staat de herfst met acht – nul voor. Of acht – één eigenlijk, want voor die verjaardagen maakte ik een heel lekkere appeltaart waarmee ik vorige maand in de Allerhande stond.

Ik zou zeggen: je komt toch de deur niet meer uit met dit hondenweer, dus doe er je voordeel mee. En ingrediënten als kardemom, saffraan en dadels heeft de gemiddelde kookblogbezoeker standaard in huis, nietwaar?

 

2 Comments

  1. Goed zo Henny! Nog altijd (of weer) in Egypte?

  2. Henny schreef:

    ja, hoor ik wel, en die Allerhande ligt hier op de keuken bar, net uit m´n koffer. Marokkaanse appeltaart op pag. 115. Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: