ik en mijn taart
In oktober komt alles tegelijk. Verjaardagen, snottebellen, herfstvakantie plus vijf geclusterde studiedagen, deadlines ook, omgewaaide bomen. Eén van die verjaardagen was van een bepaald iemand die vijf werd, dus dan weet je het wel, dan gaan alle registers open.
Al die toestanden resulteerden bij mij in twee koortslippen, tegelijkertijd welteverstaan. En ook deed ik weinig inspirerends of vernieuwends deze maand, op kookgebied.
Nee, voorlopig staat de herfst met acht – nul voor. Of acht – één eigenlijk, want voor die verjaardagen maakte ik een heel lekkere appeltaart waarmee ik vorige maand in de Allerhande stond.
Ik zou zeggen: je komt toch de deur niet meer uit met dit hondenweer, dus doe er je voordeel mee. En ingrediënten als kardemom, saffraan en dadels heeft de gemiddelde kookblogbezoeker standaard in huis, nietwaar?
2 Comments
Goed zo Henny! Nog altijd (of weer) in Egypte?
ja, hoor ik wel, en die Allerhande ligt hier op de keuken bar, net uit m´n koffer. Marokkaanse appeltaart op pag. 115. Bedankt!