Mexico, we hebben je he-le-maal op

haring Mexihieeecoooo!En wat was je lekker!

Vegetarische haring:

Neem een stuk of wat bosjes bosui. Verwijder de buitenste droge strengen van de bosuitjes. Laat de kontjes eraan zitten! Was indien nodig, en droog goed. Meng ze met wat olijfolie en bak op hoog vuur in een grote koekenpan. Ze mogen lekker slap worden, maar uiteraard niet aanbranden. Haal ze uit de pan en breng op smaak met wat zout, (vierkleuren) peper en een beetje limoensap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: