weetje

stafOver waar Sinterklaas de vorm van zijn staf op baseerde: opgekrulde octopusarm. Dat bewijst mijn vakantiefoto met restje salade octopus-aardappel-paprika. Da’s alvast 1 mysterie minder rondom de beste man. Aan de rest ga ik mijn vingers niet branden.

 

Nu stop ik over Spanje hoor. Volgende maand al ga ik naar Marokko en daarna overlaad ik jullie waarschijnlijk tot aan pasen met dadelkoekjes en 7groentencouscous. En tussendoor ongetwijfeld wat stukjes over wat te koken bij aanhoudende weerwaarschuwingen. O, en snel iets over de Librije, waar ik vorige week op uitnodiging was, ter promotie van de vegetarische keuken. Tipje van de sluier: groenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: